Reünisten

Als reünist kun je door te doneren bepaalde privileges verdienen voor jezelf en voor jouw dispuut. Het bedrag dat jij doneert wordt opgeteld bij het bedrag dat andere (oud)leden van jouw dispuut hebben gedoneerd. De disputen die het meeste geld doneren zullen nader te bepalen privileges krijgen in het nieuwe pand. Donateurs vanaf een bepaald bedrag krijgen een plaats op de Wall of Fame, welke geplaatst zal worden in de nieuwe sociëteit. De 22 grootste donateurs zullen hier op een een speciale plek krijgen en deel uit gaan maken van de Club van V22 waaraan nog extra privileges zijn gekoppeld. 

 

Doneren

Wil jij jouw steentje bijdragen aan de nieuwe sociëteit | Doneer hier

 

U kunt ook doneren door uw gift over te maken naar NL48 RABO 0113 7659 32 t.n.v. Algemene Studentenvereniging SSRE en hierbij te vermelden dat het een gift is ten behoeve van het herhuisvestingsproject.

 

Privileges

Bekijk op deze pagina welke privileges je kunt verdienen door te doneren. De betaling kan direct afgerond worden via iDeal. In fases doneren is ook mogelijk, de bedragen zullen bij elkaar worden opgeteld.

 

Giften vanaf 50 euro | Doneer hier

Vanaf een donatie van € 50 kunt u de Vestdijk 22 Bierpul kopen. Aan deze mooie pul zit ook nog iets extra’s verbonden: gedurende speciale momenten kunt u deze 0,5L pul voor slechts € 1,- vullen! Wanneer u de pul wenst, hoeft u alleen de onkosten te betalen. Dit zal minder dan € 5,- zijn, maar hoe veel minder is afhankelijk van het aantal bestellingen. De pul is via de onderstaande link te bestellen:

Bestel hier uw pul

 

Giften vanaf 150 euro | Doneer hier

Vanaf een donatie van € 150 krijgt u toegang tot een exclusief feest tijdens de openingsweek.

Tevens krijgt u de mogelijkheid om de Vestdijk 22 das te kopen! Deze das is gebaseerd op de verenigingsdas, maar dan staat er in plaats van ‘Libertas ex Libertate’ ‘a.s.v. SSRE, Vestdijk 22, Eindhoven’ en is het logo vervangen voor een logo van het nieuwe pand. Mocht u nog twijfelen welke das te dragen naar de officiële opening van het pand, dan moet u deze hebben! Ook de onkosten van de das zijn afhankelijk van de oplage, maar zal ongeveer € 15 euro zijn. De das is via de onderstaande link te bestellen: 

Bestel hier uw das

 

Giften vanaf 300 euro | Doneer hier

Reünisten die een bedrag van 300 euro of meer doneren verdienen de volgende privileges:

  • Toegang tot een exclusief feest tijdens de openingsweek.
  • Alles omvattend V.I.P. arrangement tijdens deze exclusieve avond.
  • Eervolle vermelding op de Wall of Fame.

Giften vanaf 500 euro | Doneer hier

Reünisten die een bedrag van 500 euro of meer doneren verdienen de volgende privileges:

  • Te allen tijde je eerste biertje bij binnenkomst gratis!
  • Toegang tot een exclusief feest tijdens de openingsweek.
  • Alles omvattend V.I.P. arrangement tijdens deze exclusieve avond.
  • Prominente eervolle vermelding op de Wall of Fame.

Groepen

Giften vanaf 750 euro | Doneer hier

Reünisten die ook gezamenlijk willen bijdragen aan de nieuwe sociëteit, kunnen voor dit bedrag een eervolle vermelding op de Wall of Fame krijgen. Heb jij andere ideeën over hoe jij met jouw groep een bijdrage kunt leveren, neem dan contact op met commissarishuisvesting@ssre.nl. Zo kunnen er bijvoorbeeld bordjes komen te hangen van disputen die al decennia zijn opgeheven, van commissies, vergeten activiteiten en van alle andere verbanden die jij tijdens je studententijd hebt gehad binnen de mooiste vereniging van Eindhoven. 

 

Let op: Bovenstaande privileges gelden alleen voor reünisten van SSRE. Door de betaling af te ronden ga je akkoord met het feit dat jouw bijdrage wordt geïnvesteerd in het huisvestingsproject van a.s.v. SSRE. Er wordt geen geld geretourneerd.