Financiering

Een nieuwe sociëteit komt er natuurlijk niet vanzelf. SSRE is al een aantal jaren aan het sparen om voldoende middelen bij elkaar te krijgen om een nieuw pand aan te kopen. Dankzij dit sparen en met behulp van een bijdrage van de Technische Universiteit Eindhoven, is er inmiddels voldoende geld bij elkaar gebracht om het pand aan te kopen. 

 

De financiering voor de beoogde verbouwing is echter nog niet geheel rond. Met behulp van leden, reünisten en het bedrijfsleven hopen wij alsnog het beoogde bedrag bij elkaar te krijgen. Doneren kan gemakkelijk via iDeal en is uiteraard verbonden aan bepaalde privileges. Wil jij SSRE helpen haar gewenste sociëteit te realiseren? Doe dan een bijdrage via de Doneer pagina en verdien daarmee meteen privileges.

 

Wij zijn uiteraard enorm blij met de steun die wij ontvangen, en daarom zijn er aantal manieren bedacht om deze dank te tonen. 

 

Wall of Fame

De Wall of Fame wordt een groot statig bord dat op een prominente plek in de nieuwe sociëteit zal komen te hangen. Op deze manier heeft ieder lid en reünist de mogelijkheid om zijn of haar naam of club te vereeuwigen in de nieuwe sociëteit. 

 

Club van V22

De Club van V22, afgeleid van Vestdijk 22, zal een select genootschap worden bestaande uit de 22 grootste donateurs. Deze 22 leden en reünisten zullen een aparte plek krijgen met hun naam en lichtingsjaar boven de Wall of Fame. Daarnaast zullen zij te allen tijde het eerste biertje gratis krijgen bij een bezoek aan de sociëteit. 

 

Benefiet activiteit

Donateurs vanaf een bepaald bedrag zullen toegang krijgen tot een speciaal voor de verhuizing georganiseerde benefietactiviteit. Op deze avond zal er een mooi programma worden neergezet en zullen de gasten van alle gemakken worden voorzien.

 

Slot- En Openingsweek

Als de verhuizing is afgerond zal de Slot- En Openingsweek plaatsvinden. Tijdens deze week vol festiviteiten, worden donateurs beloond voor hun bijdrage. Zo is het voor leden mogelijk een speciaal arrangement af te sluiten en kunnen reünisten tijdens deze week toegang tot een VIP avond verdienen.