Nieuws

Aannemingsovereenkomst ondertekend!

05/02/2018

 

Maandag 5 februari hebben we de aannemingsovereenkomst ondertekend. Dit betekent dat de werkvoorbereidingen zijn begonnen en we in maart zullen beginnen met de daadwerkelijke verbouwing (die mede door een reünist van a.s.v. SSRE gedaan wordt)! Namens de gehele vereniging bedank ik iedereen voor zijn bijdrage bij het grootse herhuisvestingsproject van a.s.v. SSRE, en kijk ik enorm uit naar de nieuwe sociëteit!

 

Met verhuizende groet,

Daan Hommersom

Commissaris Huisvesting der a.s.v. SSRE

Verbouwing SSRE-villa eind februari écht van start

26/01/2018

Maandag 15 januari  is de hypotheekakte voor de lening ten behoeve van de bouw gepasseerd en de start van de bouw is in zicht! In dit artikel van de cursor is meer over de voortgang van het herhuisvestingsproject te lezen.

 

 

 

Publicatie renders

12/12/2016

Wij mogen met grote vreugde vertellen dat de renders gepubliceerd zijn.

De cursor heeft de spits mogen afbijten met het artikel waarin een update wordt gegeven van de stand van zaken, en de renders als eerste weergeven zijn.

Op deze site zijn de renders te vinden onder het kopje verbouwing bij informatie.

Foto's Benefietavond

08/12/2016

Nous obtenons un succes retentissant!

Wij willen alle aanwezigen bedanken voor hun enthousiasme en participatie. Na een avond met fantastische comedy van oscar, esther en Huib-Jan gevolgd door een heerlijk diner van Pullman Eindhoven Cocagne hebben we kunnen naborrelen in een heerlijke twenties stijl met een bandje. 

Alle fotos zijn te vinden op de facebook van de benefietavond

Benefietavond SSRE

21/10/2016

                                      

Algemene studentenvereniging SSRE gaat verhuizen! Spoedig zullen wij intrekken in ons nieuwe pand op de Vestdijk 22. We zijn hier erg trots op en om deze aangelegenheid te vieren, zal op 25 november een benefietavond worden georganiseerd.

 

De titel van de avond is: La Folie Vingt-Deux, Sixty Years of Your Twenties.

 “La Folie Vingt-Deux” betekent ‘de waanzin van 22’ en slaat terug op de locatie van het nieuwe pand, waar wij onze studententijd gaan voorzetten.

Daarnaast heeft deze titel betrekking op het lustrumjaar. We vieren dit jaar namelijk ons 12e lustrum. Dit betekent dat al 60 jaar lang studenten alles uit hun studententijd halen en hun waanzinnige twintiger jaren vieren bij a.s.v. SSRE.

 

We willen er een uitbundige avond van maken en daarom zal de hele avond in de sferen van de Roaring Twenties zijn!

Bij het Pullman hotel Eindhoven Cocagne zullen de gasten kunnen genieten van een Roaring avond vol vermaak. De avond zal beginnen met een activiteit en vervolgen met een 3 gangen diner. We sluiten de avond af met een spetterend feest, waar de gasten wellicht een Charleston kunnen wagen op de dansvloer.

 

In het kort:

 

      25 november

      Aanvang: 17:00

      La Folie Vingt-Deux - Benefietavond

 

Het beloofd een mooie avond te worden, dus trek je beste Twenties outfit uit de kast en dan zien we je graag op 25 november!

Houd ook onze facebook pagina in de gaten voor meer nieuws. Tickets zijn te koop via deze link.

SSRE Huisvestingsveiling

25/05/2016

Vanavond vindt er in de tuin van ons nieuwe pand de veiling plaats! Het zonnetje schijnt, het veilingsboekje is compleet en wij zijn er klaar voor! De veiling is toegankelijk voor leden en reünisten vanaf 19:00 en zal beginnen om 20:00.

Samenwerking verenigingen

12/05/2016

Door de cursor zijn we geïntervieuwd over de samenwerking tussen de drie studentenvereniging met betrekking tot de verhuizing. Lees het artikel hier

Omgevingsvergunning ingediend!

25/04/2016

Vandaag hebben we de omgevingsvergunning ingediend bij de gemeente. 

Vestdijk 22 in het teken van Glow

11/11/2015

Deze week staat Eindhoven in het teken van Glow en hierbij kunnen wij natuurlijk niet achterblijven! Bekijk hier de foto's.

Studio040 op bezoek

29/10/2015

Vandaag heeft Studio040 een bezoek gebracht aan het nieuwe pand. Zie hier de reportage over onze verhuizing naar de binnenstad!https://www.youtube.com/watch?v=t6Qv7ky3XUs

Architect

17/10/2015

Een reünist van SSRE, Pepijn Bakker zal onze nieuwe sociëteit gaan ontwerpen. Om alvast inspiratie op te doen, hebben we vorige week een aantal sociëteiten van andere verenigingen in het westen van het land bezocht. Hier hebben we een aantal gave dingen gezien om onze nieuwe kroeg nog beter te maken!

Openavond

10/10/2015

Vorige week vrijdag hebben alle SSRE leden het nieuwe pand van binnen mogen bekijken en hebben we veel enthousiaste reacties ontvangen! Tijdens deze avond hebben we ook deze website met meer informatie over de verhuizing gelanceerd. Foto's van de avond zijn op Facebook terug te zien. 

SSRE koopt Vestdijk 22!

06/10/2015

De laatste documenten zijn getekend en sinds vanochtend is SSRE officieel eigenaar van Vestdijk 22!

Bezichtiging Vestdijk 22

02/10/2015

Op vrijdagavond 2 oktober maken de leden kennis met het nieuwe pand. Tijdens deze avond krijgen de leden een rondleiding door de nieuwe sociëteit en heeft er een brainstorm met de architect plaatsgevonden.